avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Timbru mediu 2014
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Timbru mediu 2014

As dori sa achizitionez un autoturism din Germania. As putea deschide un proces prin care sa cer instantei sa oblige SPCRPCIV (serviciul de inmatriculari) sa-mi inmatriculeze auto fara plata taxei de mediu? Care ar fi sansele de castig in acest caz? De asemenea pe timpul procesului as putea obtine o ordonanta prezidentiala care sa oblige SPCRPCIV sa-mi elibereze numere provizorii pina la solutionarea litigiului.?
Cu multumiri.

Alte discuții în legătură

Inmatriculare autoturism fara plata taxei de inmatriculare daniel_bc daniel_bc detin un autoturism marca bmw fabricatie 1988 achizitionat din Germania unde a fost inmatriculat iar aici in tara i-am scos doar un rand de numere rosii. mai ... (vezi toată discuția)
Refuzul inmatricularii unui autoturism costa1964 costa1964 am achizitionat un autoturism care a fost inmatriculat provizoriu in Romania pe o perioada de 90 de zile de catre cel de la care am cumparat-o ,dupa ... (vezi toată discuția)
Proces cu serviciul inmatriculari auto si eliberare permise George1990 George1990 Buna ziua, [b]In noiembrie 2010[/b] am cumparat un autoturism din Anglia de la un cetatean roman cu domiciliu in Anglia, am ajuns in romania dupa care ... (vezi toată discuția)