avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mai multe infracþiuni
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mai multe infracþiuni

Bună seara. Un prieten a fost arestat pentru infracţiuni de lovire sau alte violenţe, vătămare corporală, şantaj şi desfăşurarea de activităţi de pază sau protecţie, de proiectare, producere, instalare si întreţinere a sistemelor de alarmă împotriva efracţiei sau a componentelor acestora, fără atestat sau fără licenţa de funcţionare prevăzută de lege, a primit un mandat de arestare de 29 de zile. Întrebarea mea pentru dumneavoastră este: ce se poate face să nu ajungă la răspunderi și acțiuni grave ?
Faptul ca nu detine atestat nu dovedeste intentia savarsirii unor infractiuni.Este asociat al firmei sau a fost implicat direct in acele incidente?
Daca faptele vor fi dovedite , deci in masura in caree organele de urmarire penala , vor face dovada culpei sale , acesta va fi acuzat pentru acele fapte.
Recomandabile sunt angajarea unui avocat iscusit si o atitudine sincera in timpul urmaririi penale si a cercetarii judecatoresti pentru a putea beneficia , in conditiile legii de aplicarea disp.art.320 ind.1 c.pr.pen , care stabileste reducerea limitelor pedepsei cu 1/3
Este implicat direct, nu are nici o firma.
Fiti mai clar .
avvalentina a scris:

Faptul ca nu detine atestat nu dovedeste intentia savarsirii unor infractiuni.Este asociat al firmei sau a fost implicat direct in acele incidente?


Este implicat direct, nu are nici o firma, dar se pare ca acuzatia de proiectare, producere, instalare si întreţinere a sistemelor de alarmă împotriva efracţiei a cazut. Au mai ramas acuzatiile de lovire sau alte violente, vatamare corporala si santaj.

Alte discuții în legătură

Montaj camere supraveghere video de o firma fara licenta PopBogdan2000 PopBogdan2000 Buna ziua, as avea nevoie de parerile celor de aici in urmatorul caz: Impreuna cu un amic am montat la o scara de bloc niste camere de ... (vezi toată discuția)
Montare sistem supraveghere video c60411495 c60411495 Buna ziua, Am fost contactat de catre o farmacie sa ii montez un sistem de supraevghere video. (Societatea mea se ocupa cu vanzarea de produse IT, Software, ... (vezi toată discuția)
Legea 333/2003 juridic dana juridic dana Buna, am studiat Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor, dar am nevoie de cateva sfaturi practice. 1. ... (vezi toată discuția)