Buna.Am si eu o intrebare si as vrea sa primesc raspuns cat mai repede va rog,acum doua zile pe la ora 2dimineata am fost si am cumparat un plic de etnobotanice de la un magazin mentionez ca pentru prima oara ,dar se pare ca magazinul era filat deoarece cand am iesit afara imediat am fost intampinat afara de membrii trupelor B.C.C.O., am fost perchezitionat pe loc mi s a gasit plicul in buzunar si apoi am mers sa depun o declaratie(acestia spunandu-mi pe drum de fapt ca ei urmaresc sa inchida magazinul sau sa adune probe,insa nu prea i am crezut), in care am scris ca e pentru prima oara cand fac acest lucru si vroiam doar sa incerc,am marturisit ca nu stiu ce se afla in acel plic si nu stiu cum se numesc substantele si daaca sunt legale sau nu,apoii mi s a sigilat plicul in alt plic pentru a merge la laborator mi s au facut poze cu plicul(doar eu cu plicul) insa nu mi s-au luat amprente. i-am intrebat ce urmari o sa aiba acest lucru iar o parte din ei au spus ca o sa fie doar o declaratie si mi-a spus sa citesc legea 194/2011,am citit-o insa nu apare nici o pedeapsa pentru consumatori insa cand am plecat un ofiter mi-a spus ca o sa mi se faca dosar penal si o sa primesc o amenda penala si cica o sa fiu chemat in fata instantei sa se stabileasca si mi au mai spus sa las un numar de telefon sa ma sune un ofiter sa ii confirm declaratia.Crede-ti ca o sa mi se faca dosar penal?ca o sa fiu invinuit de vreo ceva mai grav ? Astept raspuns Va multumesc mult
Da,veti avea dosar penal daca substantele sunt ilegale.
Dupa ce se va efectua expertiza veti fi chemat la parchet.
Aveti dreptul de a va angaja avocat.
Cred ca nu ar fi imposibil sa primiti o amenda administrativa sau chiar sa fiti achitat daca lucurile se vor complica.
Ma intereseaza si pe mine ce ai mai facut in ultimul timp cu treaba asta , daca s-a intamplat ceva ... s-ar putea sa ma aflu intr-o situatie asemanatoare
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Consum droguri
snak3
De dimineata am fost sunat de la o sectie de politie sa ma prezint ca martor intr-un dosar.
M-am prezentat, subinspectorul a completat o declaratie de ... (vezi toată discuția)