avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... TAXA CARE TREBUIE ACHITATA ATUNCI CAND ITI INSTALEZI ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

TAXA CARE TREBUIE ACHITATA ATUNCI CAND ITI INSTALEZI CENTRALA TERMICA

BUNA ZIUA,
VA ROG SPUNETI MI DACA SUMA DE 450 DE LEI PE CARE TREBUIE SA O ACHIT LA CEZ GAZ DUPA CE MI SE Da acordul de punere in functiune a centalei termice este in afara legii?
AM INTELES CA ESTE O LEGE PROMULGATA IN ANUL 2011 CARE INTERZICE ACEASTA TAXA.
MENTIONEZ CA CEASTA TAXA SE I-A IN PITESTI.
VA MULTUMESCB-)

Alte discuții în legătură

Instalarea centralei termice lavitahi lavitahi Buna ziua, M-am mutat recent intr-un apartament din bloc nou construit in Cluj-Napoca. De la 1 octombrie pana in 20 noiembrie nu am avut gaz metan fiind ... (vezi toată discuția)
Despagubire bransament gaze ContSters169150 ContSters169150 Buna ziua Am inteles ca s-a completat legea gazelor 351/2004 cu un amendament in care se stipuleaza despagubirea consumatorului de catre operatorul ... (vezi toată discuția)
Taxa verificare lift mussic mussic Buna ziua ! Locuiesc in Buzau si trebuie facuta verificarea liftului, care este de tip mai modern . Suma ceruta este de 15000 de lei, pentru 5 sau 10 ani ! ... (vezi toată discuția)