avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatii europene
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatii europene

buna dimineata :) am depus un formular E 411 in primavara anului 2010, fetita nascuta in Italia, tatal italian, eu am lucrat legal acolo 2 ani. am ratat indemnizatia dintr-o greseala de calcul, imi lipseau cateva zile, doua.. deci depun actele in 2010 in Romania, incep sa lucrez aici in tara, copilul sta cu mine si de atunci asteptam. intre timp m-am mutat in alt judet, pot oare aplica inca o data? am un raspuns in scris cum ca nu am beneficiat de alocatie pentru copil, nu vreau sa se creada ca cer bani din doua judete, am cerut si transfer dar nu au transferat nimic, m-am plimbat azi de la alocatii la evidenta populatiei, la primarie, oare sa depun dosarul sau formularul inca o data? :vishenka:

Alte discuții în legătură

Alocatie pentru copil nascut in italia vlad89 vlad89 Buna ziua. Ma numesc Vlad si am o fetita in varsta de 4 ani nascuta in Italia.De aproape 2 ani am revenit permanent in Romania si am depus actele pentru ... (vezi toată discuția)
Mama necasatorita, fara venituri, cu copil recunoscut de tata (cetatean strain) Angela36 Angela36 Buna ziua, Va rog ajutorul in urmatoarea situatie: Tocmai m-am intors din Italia cu fetita mea de 10 luni, pe care am nascut-o acolo si a fost recunoscuta ... (vezi toată discuția)
Formular e411 MARY_roby MARY_roby Buna ziua! Ma numesc Mary, si am o fetita de 6 ani, nascuta in Italia- Olbia. Nu am depus nici o cerere de alocatie acolo, sunt in tara de la sfarsitul anului ... (vezi toată discuția)