avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reluare activitatii inainte de terminarea CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reluare activitatii inainte de terminarea CCC

Cand am intrat in cci am optat pentru varianta de a sta 2 ani dar acum asi dori sa incep activitatea si asi vrea sa stiu ce demersuri trebuie sa intrprind pentru suspendarea cci
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:24, 16 Mai 2012
1. Cat ati fost in CCC ati avut CIM suspendat adica erati tot salariata acelei unitati dar nu uprestati munca si nu primeati salariu.

2. Acum faceti o cerere catre angajator sa inceteze suspendarea CIM si sa reluati activitatea in baza aceluiasi CIM.

3. Apoi va duceti la Primarie cu decizia de incetare a suspendarii CIM si faceti si acolo o cerere de suspendare a indemnizatiei pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa terminarea indemnizatiei de crestere a copilului LORINTZ LORINTZ buna ziua.va rog sa-mi spuneti daca pot beneficia de somaj dupa terminarea indemnizatiei de crestere a copilului...precizez ca am fost in somaj,apoi am lucrat ... (vezi toată discuția)
Angajare la alt loc de munca dupa concediu crestere copil lacramioaragologan lacramioaragologan Buna ziua, daca o salariata care este in concediu crestere copil pana la varsta de 2(doi)ani,se intoarce la servici dupa un an,aceasta se poate muta la alta ... (vezi toată discuția)
Terminare concediu de crestere copil gina_maria gina_maria Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu raspunsul la cateva intrebari, si anume: - sunt in concediu crestere copil pentru 1 an de zile; acesta se incheie cand ... (vezi toată discuția)