Buna ziua,
am o dilema. Am avut un accident rutier pe raza sector 2. Am fost la Accidente usoare sector 2 unde s-a eliberat doar autorizatia de reparatie insa dorind dovada video a accidentului, (intre timp Agentul care se ocupa de caz s-a mutat la Accidente rutiere sector 3) a mai durat vreo luna jumate. Agentul de la Sectorul 2 care preluase cazul in prezent lucrand la sectorul 3, a preluat cazul si a emis Procesul verbal de constatare pe Sector 3. Unde contest de fapt acest PV? Instanta unde a avut loc accidentul (sector 2) si unde s-au dat declaratiile initiale sau la Sector 3 de unde s-a emis Procesul Verbal de constatare?
Totodata as dori sa ma ajutati si sa imi spuneti daca sunt obligata sa fac citarea in proces si a partii implicate - nu am datele lui de identificare si nici politia nu mi le-a dat. Va rog mult sa ma ajutati. Vreau sa depun Contestatia si nu stiu la care instanta. Multumesc
Art.118. - (1) Împotriva procesului-verbal de constatare a contravenţiilor se poate depune plângere, în termen de 15 zile de la comunicare, la judecătoria în a cărei rază de competenţă a fost constatată fapta.