avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier in sectorul 2 si proces verbal de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier in sectorul 2 si proces verbal de contraventie incheiat de Biroul incidente rutiere sector 3

Buna ziua,
am o dilema. Am avut un accident rutier pe raza sector 2. Am fost la Accidente usoare sector 2 unde s-a eliberat doar autorizatia de reparatie insa dorind dovada video a accidentului, (intre timp Agentul care se ocupa de caz s-a mutat la Accidente rutiere sector 3) a mai durat vreo luna jumate. Agentul de la Sectorul 2 care preluase cazul in prezent lucrand la sectorul 3, a preluat cazul si a emis Procesul verbal de constatare pe Sector 3. Unde contest de fapt acest PV? Instanta unde a avut loc accidentul (sector 2) si unde s-au dat declaratiile initiale sau la Sector 3 de unde s-a emis Procesul Verbal de constatare?
Totodata as dori sa ma ajutati si sa imi spuneti daca sunt obligata sa fac citarea in proces si a partii implicate - nu am datele lui de identificare si nici politia nu mi le-a dat. Va rog mult sa ma ajutati. Vreau sa depun Contestatia si nu stiu la care instanta. Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 16 Mai 2012
cristinafeb, utilizator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 22:43, 16 Mai 2012
Art.118. - (1) Împotriva procesului-verbal de constatare a contravenţiilor se poate depune plângere, în termen de 15 zile de la comunicare, la judecătoria în a cărei rază de competenţă a fost constatată fapta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire rca in cazul contestarii procesului verbal de catre vinovat Alin15572 Alin15572 Buna ziua, Acum 2 saptamani am fost implicat intr-un accident rutier pe raza orasului Bucuresti. Eu circulam regulamentar pe banda 3 a bulevardului, de pe ... (vezi toată discuția)
Contestare proces verbal politia rutiera FlorinC26 FlorinC26 Buna ziua! Am si eu unele nelamuriri cu privire la ce mi s-a intamplat recent... Tocmai am fost implicat intr-un accident usor de circulatie, am cerut ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de constatare contestat gigel10 gigel10 Locuiesc in Ploiesti si am avut un accident de masina in Bucuresti, sector 6. Am fost lovit in spate de un autoturism si impins pe contrasens.In accident au ... (vezi toată discuția)