avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... burse pt studenti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

burse pt studenti

am o fata care este ultimul an la liceu si o sa urmeze o facultate in bucuresti.de ce burse ar putea beneficia avand in vedere k eu sunt pensionara si k situatia noastra financiara este modesta..multumesc:D:D
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:16, 15 Decembrie 2008
Poate beneficia de burse de ajutor social, burse de studiu si burse de merit / performanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum trebuie redactat un memoriu? julyane19 julyane19 una seara, Sunt masteranda in anul II, la Facultatea de Sociologie, Universitatea din Bucuresti. De curand, am obtinut o [b]bursa de performanta ... (vezi toată discuția)
Un elev poate beneficia in acelasi timp de bursa de merit, de ... Petru10 Petru10 Un elev poate beneficia in acelasi timp de bursa de merit, de bursa de studiu si de bursa de ajutor social? (vezi toată discuția)
Un elev poate beneficia in acelasi timp de bursa de merit, de bursa de studiu si de bursa de ajutor social? Maria Patru Maria Patru Un elev poate beneficia in acelasi timp de bursa de merit, de bursa de studiu si de bursa de ajutor social? (vezi toată discuția)