avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare salariu

Va rog frumos sa ma ajutati cu urmatoarea situatie.
O persoana este angajata pe postul Tehnician Analist Calitate in domeniul IT, este Game tester.
A finalizat masteratul, care nu are ca si domeniu de studiu IT, ci Jurnalism si Publicitate.
Dupa un an de zile este instiintat ca poate fi Lead, sef de echipa sa zicem, si deja se ocupa de asta neschimbandu-se nimic in contract, in fisa postului sau in pachetul salarial.
In momentul in care au fost cerute explicatii in legatura cu acest lucru la seful ierarhic si departamentul de HR i s-a comunicat ca nu poate fi avansat pe hartie si nici salariul nu ii este marit pentru ca nu are finalizate studii superioare de specialitate.
V-as ruga sa imi spuneti sub ce forma legala poate fi numit sef de compartiment sau de echipa in situatia aceasta?

Are diloma de disertatie insa nu in domeniul IT.
In compania IT lucreaza de un an si as dori sa stiu daca i se poate acorda marire salariala avand un cadru legal la baza.


Multumesc,
Cristina


Alte discuții în legătură

Ce presupune masterul,cum se desfasoara sbdcl sbdcl masterul cum se desfasoara?cum se tin cursurile ,de cate ori ,cum se dau examenele referatele,disertatia ce resupune?cu ce ne ajuta masterul? se poate prelungi ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii - scutire impozit in baza ordinului nr. 1348/2015 andreaneamtu andreaneamtu Buna ziua, As dori sfatul dumneavoatra intr-o problema de modificare de contract. Lucrez la o firma IT de aproximativ 1 an si jumatate pe postul de Tehnician ... (vezi toată discuția)
Scutire plata impozitului pe salariu CBogdanStefan CBogdanStefan Buna seara, Asa cum sugereaza si titlul , as dori sa aflu mai multe informatii privind eligibilitatea de a fi scutit de plata impozitului pe salariu. ... (vezi toată discuția)