avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Afise Electorale
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Afise Electorale

Este ilegal folosirea tricolorului in pliante electorale ? (legea face referire doar la afise)
Dc DA, care e pedeapsa ?

Dar dc culorile sunt despartite de, sa zicem o linie alba etc ?
Cel mai recent răspuns: Igor1987 , utilizator 12:57, 16 Mai 2012
Legea nr. 67/2004 ,art. 52

(3) Semnele electorale nu pot fi contrare ordinii de drept si bunelor moravuri si nu pot reproduce sau combina simbolurile nationale ale statului roman, ale altor state, ale organismelor internationale ori ale cultelor religioase. Fac exceptie partidele politice care sunt membre ale unor organizatii politice internationale, acestea putand utiliza semnul organizatiei respective ca atare sau intr-o combinatie specifica.

Fapta constituie contraventie si este pedepsita cu cu amenda de la 11.000.000 la 15.000.000 lei.
Nu e vorba de semn electoral. E vorba de design-ul unei pliante electorale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezervare nume partid mircea2010 mircea2010 Sunt interesat de conditiile si procedurile pentru rezervarea denumirii si procedura inregistrarii unui partid! Nu stiu daca am ales categoria si forumul ... (vezi toată discuția)
Ma pot angaja la mapn daca am cazier judiciar? antonov_aurelian antonov_aurelian am primit 8 luni cu suspendare si 2 ani de incercare pentru conducere fara permis in 2013 cand am posibilitatea sa pot intra in armata?? (vezi toată discuția)
Mizeria electorala din fiecare an continua intr-o veselie ! Radu Gabrian Radu Gabrian Ca de obicei , cu ocazia oricaror alegeri , persoane mai mult sau mai putin anonime , ne trimit mesaje electorale , in favoarea unora dintre candidati sau in ... (vezi toată discuția)