avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Vanzare intreprindere individuala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Vanzare intreprindere individuala

Buna ziua.Detin o intreprindere individuala si m-ar interesa daca pot sa o instrainez unui cetatean slovean si care sunt conditiile si procedurile.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 09:59, 17 Mai 2012
Puteti vinde unei alte intreprinderi individuale, pfa sau societati comerciale deschise de persoane fizice romane sau din alt stat membru UE doar bunurile (marfuri, mijloace fixe, obiecte de inventar) dupa care sa depuneti cererea de radiere a intreprinderii individuale a carui titular sunteti la Registrul Comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare intreprindere individuala darabontcsilla darabontcsilla Buna ziua, as dori sa stiu, daca o intrep. individ. obligatoriuare numele persoanei, care o infiinteaza, sau, poate avea optiuni, ca si o firma tip srl. ... (vezi toată discuția)
Deschidere magazin laurentiucostel79 laurentiucostel79 in primul rand LA MULTI ANI,acum as dori sa intreb daca pot deschide pe PFA un magazin de vanzare produse de curatenie,ce acte ar trebui sa intocmesc dupa ce ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate pfa cris_nedelcovici cris_nedelcovici Buna ziua, Am suspendat activitatea PFA (timp de 3 ani). Nu doresc sa reiau activitatea ca PFA .Puteti sa-mi spuneti cum sa procedez pentru a face lichidarea ... (vezi toată discuția)