avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... sunt amenintat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

sunt amenintat

sunt amenintat prin mesaje pe facebook de o persoana care lucreaza in cadrul armatei, el fiind plecat in afganistan si de acolo trimite mesajele de amenintare , datorita faptuli ca am postat o poza pe facebook cu un mesaj si am dat 2 comentarii in profilul meu, nu am scris nici un nume, dar el a interpretat mesajul cum a vrut si de atunci au inceput amenintarile cu bataia, ca el de acolo are grija. ce sa fac?? cui sa ii arat mesajele respective?? sa merg la politie sa depun plangere penala, ?? tind sa cred ca sunt doar vorbe, dar daca mi se inatampla ceva vreau sa fiu acoperit.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 14:59, 16 Mai 2012
Puteti depune plangere penala la politie cat si o plangere disciplinara la comandamentul detasamentului din care face parte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spargere cont facebook genessis63 genessis63 Pe un forum al unei publicatii online pe care postam doar cu numele mic am avut o controversa cu o persoana care posta sub pseudonim . Drept razbunare acesta ... (vezi toată discuția)
Furt de identitate,hartuire si amenintare pe internet gughi88 gughi88 Buna ziua, Am o mare problema de 2 ani de zile. O anumita persoana,anonima si-a facut un cont de facebook cu pozele mele.Am contactat facebook-ul,au sters ... (vezi toată discuția)
Hartuire minor dragalinamihaela dragalinamihaela Am o fata de 17 ani care e agresata pe facebook cu tot felul de mesaje urate si comentarii la fotografii foarte injositoare si nu stiu cum sa intervin.Eu sunt ... (vezi toată discuția)