avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort la notar sau starea civila
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort la notar sau starea civila

buna ziua...Intrebarea mea este daca in cazul divortului la notar sau la starea civila,o data cu expirarea termenului de 30 zile de la depunea actelor de divort mai este necesara prezenta ambilor soti sau acestia isi pot exprima staruinta de divort si telefonic va multumesc
Daca sotii nu se prezinta amandoi la termenul stabilit ,dosarul de divort se claseaza.
multumesc
La sfarsitul celor 30 de zile, trebuie sa va prezentati amandoi la notar sau starea civila pt a spune ca staruiti in divort , altfel nu veti divorta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Costul unui divort la judecatorie? mariana1234 mariana1234 Buna ziua! As dori sa aflu si eu cat costa un divort la judecatorie in conditiile in care amandoi au ajuns la comun acord sa divorteze si nu au bunuri de ... (vezi toată discuția)
Divort de comun acord fara prezenta sotului ContSters200730 ContSters200730 Buna seara, sunt casatorita de un an si jumatate, sotul nu este cetatean roman, dar am facut casatoria aici in Romania. Nu avem copii, nici bunuri de impartit, ... (vezi toată discuția)
Divort pe cale amiabila la starea civila mariadim87 mariadim87 Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca se poate pronunta divortul pe cale amiabila, daca a fost cerut de amandoi, insa dupa trecerea termenului de 30 zile, sotul ... (vezi toată discuția)