avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare pret estimativ pe mostenire....?!?!?!....
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

pret estimativ pe mostenire....?!?!?!....

Salutare!am si eu o problema la care,va rog,daca se poate sa ma ajutati cu niste informatii!
Dupa decesul parintilor,eu si fratele meu am ramas mostenitori pe casa parinteasca.curtea are in jur de 800mp,iar casa a fost reconstruita in totalitate de fratele meu,eu neparticipand deloc financiar.
Fiind casatorita si "asezata la casa mea", am convenit cu fratele meu,ca jumatatea mea de mostenire sa i-o cedez lui legal,in urma unei sume de bani,insa in necunostinta preturilor de pe piata imobiliara,nu as vrea sa pun un pret mic sau mare.
Casa este situata in oras,intr-o zona forte buna!
As vrea,va rog, sa ma ajutati cu un pret estimativ asupra "problemei".

Va multumesc,cu respect,Mihaela!
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 17:45, 16 Mai 2012
buna ziua ,
contactati un expert evaluator imobiliare si veti afla pretul exact al imobilului .
bafta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rotunjirea valorii de piata a unui imobil Ioana1804 Ioana1804 Buna ziua, Este corecta rotunjirea valorii de piata ( cu plus sau minus) a unei proprietati in cadrul unui raport de evaluare? As dori o justificare a ... (vezi toată discuția)
Mostenire si partaj cu probleme haralambie haralambie Speta este urmatoarea: doi mostenitori X si Y, frati. Mostenirea un teren de 1000 mp si o casa de 80 mp. Y vrea sa vanda partea lui, X nu vrea. Casa nu se ... (vezi toată discuția)
Notiunea de "valoare de piata" in acceptiunea standardelor nationale si europene legalmgm legalmgm B. Standardele Internaţionale de Evaluare (International Valuation Standards Committee, 12 Great George Street, London, United Kingdom, SW1P 3AD, ... (vezi toată discuția)