avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozitarea Pensiilor.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozitarea Pensiilor.

Am constatat ca incepand din luna 05/12 nu s-a mai retinut CASS-ul pentru veniturile din pensii pana la 740 lei dar a fost marit impozitul (in cazul sotiei cu 200%)
Sotia are o pensie de 1078,in luna 04/12 s-a retinut CASS-ul 59 lei si impozit 3 lei iar in luna 05/12 s-a retinut CASS-ul si impozit 9 lei.Cui trebuie sa "mutumesc" pentru acest lucru? #-o
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 18:28, 16 Mai 2012
cred ca este o greseala.
trebuie sa verificati la casa de pensii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitarea pensiilor. Mychy Mychy Am constatat ca incepand cu luna 05/12 nu s-a mai retinut 5,5%lei,CASS-ul,pentru veniturile din pensii pana la 740 lei dar s-a marit impozitul cu 200%,in ... (vezi toată discuția)
Plata cass pentru inchiriere spatiu sarar sarar Buna ziua Inpreuna cu sotia detinem un spatiu pe care l-am inchiriat in anul 2007. In anul 2007 am fost salariat iar din 2008 pana in prezent sunt ... (vezi toată discuția)
Diferenta actualizata din cass 5,5% obtinuta in instanta nicolescusonia nicolescusonia Buna ziua, Am obtinut in instanta, pentru mama mea, \\"actualizarea la zi, cu indicele mediu de crestere a preturilor pt fiecare transa reprezentand ... (vezi toată discuția)