avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... rate banci
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

rate banci

Am luat un credit auto impreuna cu sotia, eu sant titularul, intre timp sotia a mai luat singura un card de credit, restantele la cardul de credit imi poate afecta creditul auto?

Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 20:27, 16 Mai 2012
In ce sens sa va afecteze? Nu are nimic de-a face una cu cealalta. Daca ratele la creditul auto le platiti la timp, iar ratele la cardul de credit nu, eventual se va ajunge la executarea silita a sotiei dvs. pentru creditul nerestituit, dansa fiind titularul cardului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card de credit HUZURICA HUZURICA Am luat un credit auto impreuna cu sotia, eu sant titularul, intre timp sotia a mai luat singura un card de credit, restantele la cardul de credit imi poate ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit nevoi personale oanaandreeutza oanaandreeutza buna ziua, am si eu o serie de intrebari si as dori ajutor specializat, in 2008 sotul a luat un credit de nevoi personale in CHF, intre timp rata creditului ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit de nevoi personale SorinM1976 SorinM1976 Buna ziua, As dori sa va intreb care este perioada maxima de neplata a ratelor care face ca intreaga obligatie de plata sa devina exigibila anticipat? Am un ... (vezi toată discuția)