avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Daca societatea isi suspenda activitatea iar eu voi fi ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Daca societatea isi suspenda activitatea iar eu voi fi concediata mai pot beneficia de indemnizatia pentru CCC?

sunt angajata de 3 luni la o societate si sunt insarcinata, problema este ca societatea urmeaza sa isi suspende activitatea, ce pot face eu in aceasta situatie? ma pot concedia? daca da nu mai pot beneficia de indemnizatia de 2 ani.....va rog daca stie cineva ce pot face in aceasta situatie sa imi spuna, pentru ca sunt foarte ingrijorata.....
Cel mai recent răspuns: roxana09 , utilizator 15:53, 18 Mai 2012
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de crestere a copilului andreeavasile89 andreeavasile89 Buna ziua! Situatia in care ma aflu e mai complicata. Am lucrat din decembrie 2011 pana in martie 2012 cu contract de munca pe perioada determinata. Din ... (vezi toată discuția)
Studenta insarcinata melindaanab melindaanab Am terminat anul 6 de medicina in iunie 2012 , am examenul de licenta in septembrie 2012 si o sa incep sa lucrez in spital in ianuarie 2013. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal Rusky Rusky Buna ziua! Eu sunt angajata de pe 21.05 si astazi 10.06(3 saptamani) am aflat ca sunt insarcinata in 4 saptamani,as dori sa stiu daca pot lua concediu ... (vezi toată discuția)