avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Sunt casatorita cu cetatean italian in Romania.De 2 ani si jumatate suntem despartiti si eu traiesc in Romania,pot sa cer divortul aici?
Da, puteti solicita divortul in România
Multumesc frumos.resedinta comuna a fost in Italia dar acum 2 ani si jumatate.Prima cerere de divort acum 2 ani si jumatate a fost respinsa,deoarece nu sunt instantele romanesti de competenta.Acum credeti ca sunt?
Situatia dvs. este complicata.
Eu cred ca daca avocatul dvs. ar pune problema bine in instanta ar fi competenta instanta romana.
Ati avut sau nu avocat data trecuta?
Unde ati introdus cererea de divort?
Este de competenta Judecatoriei Sectorului 1, daca casatoria a fost incheiata in Romania, dumneavoastra sunteti cetatean roman si locuiti efectiv in Romania

Alte discuții în legătură

Casatorie italia divort in romania ContSters253612 ContSters253612 Casatorie efectuata in Italia , minor rezultat din casatorie , fara domiciliul al cetateanului italian in Ro. Casatoria inregistrata in Romania cu rezidenta in ... (vezi toată discuția)
Divort in italia ContSters252837 ContSters252837 pot divorta in italia daca sunt casatorit in romania? (vezi toată discuția)
Divort cu minori-italia dana 50 dana 50 o familie de tineri casatoriti (6ani de casnicie) au plecat acum 3ani impreuna cu 2copiii minori ai lor in italia,acolo casnicia lor a luat sfarsit iar tanara ... (vezi toată discuția)