avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... smecher cu caprele
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

smecher cu caprele

stau la casa iar pe drumul public--o ulita la tara --un vecin a priponit 2 capre la 2-3 metri de gardul curtii mele in fata casei iar aceste capre stau toata ziua cocotate pe gard si mai sar si in curte iar spunindu-i sa le ia el a pretins ca este domeniul public si are dreptul sa faca ce vrea si priponeste ce vrea el si unde vrea pe domeniul public. unde as putea face o reclamatie --si unde sa caut in ce lege sa vad ce drepturi are el pe domeniul public va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 22:12, 16 Mai 2012
Reclamatie puteti face la primaria de care apartineti - ei administreaza domeniul public in satul dvs.

Nu cred ca are dreptul sa faca asa ceva, in multe sate din tara consiliile locale au hotarat ca nici macar gainile sa nu mai fie lasate libere pe ulite - in caz contrar proprietarii sunt amendati :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Păsările vecinului in fața porții mele ! FlorinPetrescu92 FlorinPetrescu92 Bună ziua ! Locuiesc de aproximativ 3 ani in satul Păltinișu de lângă Slobozia județul Ialomița. Peste drum de noi avem un vecin care își ține ... (vezi toată discuția)
Din drum in proprietate privata? mykedany mykedany Stimate doamne / Stimati domni, Ma confrunt cu o problema la casa de la tara. In fapt, conform proiectului de constructie a casei (1991) ma invecinez cu un ... (vezi toată discuția)
Gaini lasate pe drumul public alca alca Am o casa la tara, si niste vecini care isi lasa in permanenta gastele si gainile pe drumul public, care evident trece si prin fata casei mele. Problema este ... (vezi toată discuția)