Daca poti sa imi spui si cum se poate da o asemenea solutie cand in instanta politia nu a adus nici o dovada si nici nu sa prezentat. Si daca se poate contesta o decizie definitva si irevocabila ca cel putin asa am inteles ca e.Multumesc anticipat
A fost respinsa plangerea contraventionala formulata de dvs. impotriva procesului- verbal de contraventie, prin urmare a fost mentinut procesul- verbal de contraventie ca fiind legal si temeinic intocmit.
Hotararea este definitiva si irevocabila de la data pronuntarii,nu mai poate fi atacata cu recurs si nu se comunica.
Daca aveti aplicata si sanctiunea suspendarii dreptului de a conduce, aveti obligatia sa predati permisul de conducere in termen de 15 zile de la data pronuntarii
Permisului de conducere se va preda la serviciul de politie rutiera impreuna cu un certificat de grefa eliberat de instanta ( la cerere).
Depasirea acestui termen va duce la majorarea duratei de suspendare a dreptului de a conduce cu inca 30 de zile.
Daca doriti sa lecturati motivele pentru care plangerea dvs. a fost respinsa, dupa redactarea hotararii , puteti solicita o copie xerox a hotararii pronuntate.
Buna ziua,am si eu un caz asemanator cu respingerea plingeri doar ca permisul mi-a fost retinut cind mi s-a facut procesul verbal.Mentionez ca au trecut peste 60 de zile de la pronuntare si carnetul meu trebuia suspendat pe o perioada de 30 de zile.Am asteptat o instiintare de la judecatorie ,care nu mai vine .Ce urmeaza acum ca sa pot reintra in posesia permisului .Multumesc