avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Programul de finanțare STAT 2012
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Programul de finanțare STAT 2012

Pot sa se înscrie pt finanțare si SRL D la acest program? SRL D este înființat de un an, si nu ne-am înscris pt cei 10000 euro.. Multumesc. Dar pt cei 10000 EUR ne mai putem înscrie acum?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 07:23, 22 Mai 2012
Da, va puteti incrie SRL-D in ambele programe,
START are perioada limitata de inscriere 15-19.05
SRL-D are depunere continua pana la epuizarea bugetului.
Detalii solicitati la OTIMMC din zona in care este situat judetul in care este inscrisa societatea.
[ link extern ] /
Multumesc. Ne- am înscris la START 2012. Pe fisa de preselectie online adresa de e mail e gresita. Se mai poate face ceva????
Trimiteti o adresa catre OTIMMC de care apartine judetul dvs sa corectati aceasta eroare.
La depunerea dosarelor sa fiti cu mare bagare de seama la corectitudinea datelor, altfel riscati respingerea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl-d daca am deja srl? pb pb Salut, Vroiam o confirmare. Nu pot sa fac un SRL-D si sa beneficiez de scutirile pana la 4 angajati / 10.000 EUR nerambursabili daca sunt deja asociat (sub ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru tineri cretu1 cretu1 Buna ziua, Doresc sa ma consultati in vederea accesarii unui fond potrivit pentru infiintarea unei firme de prestare servicii si anume o gradinita privata in ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile Daria8 Daria8 Buna ziua Va rog, daca puteti sa ma indrumati, cum as putea obtine fonduri nerambursabile fara cofinantare pentru microintreprindere, pentru antreprenorii ... (vezi toată discuția)