avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Retinut carnet de 5 luni
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Retinut carnet de 5 luni

In data de 08/07/08 mi s-a retinut carnetul pentru conducerea unui automobil cu numere expirate de cateva zile (nr de Germania valabila pentru 7 zile, masina care era pe numele meu adusa recent in tara). Ma intorceam de la RAR dupa ce am petrecut o jumatate de zi stand la coada. In momentul retinerii mi s-a eliberat o dovada fara drept de conducere si mi s-a spus ca o sa fiu contactat de catre nu stiu cine. De atunci nu am primit nici o veste, m-am dus la politie si dosarul meu este inca pe raft(de 5 luni), si mi s-a spus ca nici de sarbatori nu o sa am carnet, ca au foarte mult de lucru, ca mai sunt 700 de dosare inaintea mea. Am angajat si un avocat, dar zice ca nu putem sa facem nimic pana cand nu ne suna.......
Nu mai stiu ce sa fac.... Poate sa ma ajute cineva?
Mersi
Cel mai recent răspuns: szasz_levi , utilizator 15:42, 19 Decembrie 2008
Stimate Domn,

As vrea sa stiu daca vi s-a facut si un proces verbal in care sa se stipuleze la rubrica "Alte Mentiuni" de ce vi s-a dat o dovada fara drept de conducere. Unde s-a intamplat acest eveniment? Avocatul dumneavoastra a depus inscrisuri pentru rezolvarea cazului?

Astept sa ma contactati si sa-mi raspundeti la intrebari.
Multumesc!
Acest eveniment s-a intamplat cam la un km de RAR, in oras in drum spre casa. Cand s-a intamplat fapta, ofiterul nu a intocmit proces verbal tipizat (cica nu mai avea procese tipizate), ci unul scris cu mana, deci nu avea rubrica "alte mentiuni". Avocatul inca nu a facut nimic, l-am platit si a spus ca a vb cu cineva pentru urgentarea cazului, si sa asteptam telefonul...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada este valabila inca? JorjMilan JorjMilan Buna, in data de 17/07/2021 dupa un accident rutier cu victime vatamate, din culpa, mi s-a suspendat permisul timp de 90 de zile. Natural, mi s-a dat o dovada ... (vezi toată discuția)
Retinere permis pentru numere expirate Halogen Halogen In data de 8.03.2014 am fost oprit pe bulevard pentru legitimare,agenti au constatat ca numerele de inmatriculare la masina erau expirate.Am fost la sectia de ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat Ioan.K Ioan.K Buna seara, Saptamana trecuta mi-a fost suspendat permisul de conducere in timp ce incercam sa trag masina la rampa tractare auto. Aveam programare la RAR la ... (vezi toată discuția)