avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... aflarea unei sentinte
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

aflarea unei sentinte

Buna ziua!
As dori o informatie cu privire la o sentinta judecatoareasca. Am inteles ca sentinta trebuia trimisa prin posta dar din pacate nu am primit nimic.
Am avut proces in 13 octombrie/noiembrie 2011, fiind citata ca inculpata intr-un proces in legatura cu o infractiune privind la circulatia pe drumurile publice.
Cum pot afla sentinta?
Va multumesc. O zi buna!
e f. simplu: de pe portalul: just.ro
Ultima modificare: Joi, 17 Mai 2012
Doinita Stingaciu, Avocat
nu apare pe portal.just.ro numarul meu de dosar. Alta varianta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotărâre judecătorească pronunțată: cum aflu care este situația dosarului meu? amalia79 amalia79 Buna ziua!Am fost intrun proces de succesiune,ca si parat,din anul 2015.Pe scurt,suntem trei frati care nu ne am pus deacord cu impartirea mostenirii ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa aflu in ce sala si unde este procesul la care trebuie sa ma prezint davbog1984 davbog1984 Buna ziua, Problema mea este ca nu am primit acasa nici o citatie, nimic, si nu am decat numarul dosarului data si ora la care este procesul si mai scrie ... (vezi toată discuția)
Sa cautam dosare eu una eu una cum se poate afla continutul unui dosar aflat in arhivele instantelor de judecata? daca se poate evident (vezi toată discuția)