avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Angajarea unui aparator ales
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Angajarea unui aparator ales

Buna ziua. Am o mica problema in care indraznesc sa va cer sprijinul. Sotul, cu care sunt in divort, a facut apel la hotararea data de catre prima instanta . avem termen pe data de 18. avocatul meu nu ma poate reprezenta datorita unor probleme de sanatate , dar mi-a spus sa fac o cerere ca sa mi se acorde un alt teremen de judecata, in vederea angajarii unui aparator ales. Problema este ca nu stiu cum trebuie sa formulez aceasta cerere. De aceea va rog din suflet sa ma ajutati sa o redactez. Va multumesc anticipat. Cu respect, Ally. Ii doresc din suflet multa sanatate doamnei avocat! A facut si imposibilul posibil pentru mine! Ii doresc insanatosire grabnica!
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 18:42, 15 Decembrie 2008
cererea o formulati indicand instanta careia va adresati (tribunalul...) nr de dosar si termenul de judecata. Formula de adresare este domnule presedinte sau Onorata instanta, dupa cum preferati. Apoi va identificati (subsemnata....domiciliata in...., avand calitatea de intimat....in dosarul.. etc.) si solicitati acordarea unui nou termen de judecata in vederea angjarii unui aparator si pregatirii apararii (va solicit acordarea....).
Nu e nimic dificil daca stati sa va ganditi :)
Daca aveti nevoie si de alte lamuriri, nu ezitati sa ma contactati
Av. Julia Watkins
Cererea se face foarte simplu Domunle Preseidnte, Subsemnata domicilitaa pirita sau reclamanta in cauza ce formeaza obiectul dosarului nr. .....cu termen de judecata la data de...... va solicit acrioradrea unui nou teremen pentru a-mi angaja aparator deoarece ......
Domnului Predeinte al............ Semnatura. Succes!
Cererea poate avea urmatorul continut:
Tribunalul ................................
Dosar civil nr............................
Termen: 18.12.2008

DOMNULE PRESEDINTE,

Subsemnata ................................, cu domiciliul in ............................................, in calitate de intimata reclamanta în dosarul civil nr. ............................., aflat pe rolul acestei instante, formulez

CERERE DE ACORDARE A UNUI NOU TERMEN DE JUDECATA

in vederea angajarii unui aparator ales.
Va rog sa admiteti cererea avand in vedere ca este primul termen de judecata, cererea fiind admisibila si legala, conform art. 156 C.pr.civ.
Cu stima,
Numele: ...................................
Semnatura: .............................

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa imputernicesc un frate sau o sora pentru a ma reprezenta in dosar? procura trebuie incheiata la un birou notarial? Nina1 Nina1 Buna seara, Sunt recurent intr-un dosar civil. La primul termen de judecata nu pot fi prezenta. Ce pot face in acest caz? Pot sa imputernicesc un frate sau o ... (vezi toată discuția)
Cerere amanare judecata penal Sorinniros1987 Sorinniros1987 Buna seara,am un proces pe data de 14 februarie si as vrea sa formulez o cerere pentru amanarea ei pentru a-mi gasii avocat,doar ca nu stiu cum.Imi puteti ... (vezi toată discuția)
Cerere amanare proces! spiriy2005 spiriy2005 Buna ziua, Am un proces in data 10.09.2010 la care nu pot ajunge din motive personale. Intrebarea mea este cum formulez aceasta cerere si unde trebuie depusa ... (vezi toată discuția)