avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Punerea in aplicare a unei hotarari definitive si ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Punerea in aplicare a unei hotarari definitive si irevocabile

Buna ziua!Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare:
In procesul pe care l-am avut cu casa de pensii am obtinut o sentinta definitiva si irevocabila pe care,dupa ce am legalizat-o,am depus-o la Casa de Pensii impreuna cu carnetul de munca pentru recalcularea pensiei pentru limita de varsta.Dupa ce au trecut cele 45 de zile in care trebuia sa mi se dea raspuns la cererea mea am intrebat in ce stadiu de rezolvare este cererea.Mi s-a raspuns ca inca nu s-a rezolvat deoarece tribunalul nu a trimis dosarul in baza caruia a dat sentinta .
Intrebarea mea este:Din moment ce eu am depus hotararea definitiva si irevocabila legalizata, la tribunal, cu cele doua stampile si timbru fiscal de 0,15 lei,impreuna cu carnetul de munca,mai este necesar si dosarul,care ,dupa stiinta mea se pastreaza in arhiva tribunalului ,nu se trimite la casa de pensii?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 20:45, 19 Mai 2012
ch52samuel a scris:
Mi s-a raspuns ca inca nu s-a rezolvat deoarece tribunalul nu a trimis dosarul in baza caruia a dat sentinta .

Bun raspuns! :)

Bineinteles ca dosarul sta in arhiva instantei si nu are cum sa fie trimis la casa de pensii, asa cum stiti si dvs. Insistati telefonic, hotararile judecatoresti se pun in aplicare cu prioritate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta definitiva prin neapelare cozmapaunita cozmapaunita buna am sentinta de divort definitiva prin neaplelare si as dori sa stiu cum pot obtine sentinta definitiva si irevocabile tinand cont ca aici (reghin) la ... (vezi toată discuția)
Dosar pentru majorare pensie alimentara Alina2011 Alina2011 Buna ziua! As dori sa stiu ce trebuie sa contina dosarul pe care il depun la tribunal. Eu am hotararea de divort initiala si cu cuantumul pensiei, in forma ... (vezi toată discuția)
Pasaport minori balauvalentina balauvalentina Buna ziua , am si eu o intrebare daca eu am custodia copiilor si vreau sa le iau in Germania am nevoie de semnatura tatalui copiilor in momentu cand vreau sa ... (vezi toată discuția)