avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Am castigat pe fond procesul pentru recuperarea taxei ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Am castigat pe fond procesul pentru recuperarea taxei auto. ANAF va face recurs?

Buna ziua. Va rog daca se poate sa imi da-ti un raspuns la o intrebare. Am dat in instanta ptr recuperarea taxei auto si m-i s-a dat urmatoarea solutie: respins exceptiile. Admis actiunea, obligat paratele la restituirea taxei de poluare, cu dobanzi si cheltuieli de judecata. Cu recurs in 15 zile de la comunicare. Intrebarea mea este urmatoarea. Oare ANAF va face recurs 100% ? de fapt sunt 2 intrebari. Daca va face recurs voi castiga? Va multumesc anticipat
Buna ziua!Eu sunt in acceasi faza a procesului(recurs) cu siguranta va face recurs si la dvs daca ati apelat la un avocat bun veti castiga!Mult noroc!
In toate dosarele pe care le-am avut referitoare la restituire taxa auto a fost declarat recurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai pot declara recurs daca litigiul a fost solutionat irevocabil? gelu27 gelu27 Am chemat in judecata AFP si DGFP pt taxa auto varianta a II-a, la Tribunal. Am castigat la prima instanta. DGFP-ul a facut recurs care ieri 25.04.2012 a ... (vezi toată discuția)
Este corecta decizia? titi marina titi marina Va salut. Am o nelamurire pe care incerc sa o inteleg cu ajutorul dv. La instanta Tribunalului Arges, am cerut restituirea taxei de poluare si plata si a ... (vezi toată discuția)
Recuperare dobanda taxa de poluare tati_sorin2000 tati_sorin2000 BUNA ZIUA TUTUROR. Am primit banii, pentru taxa de poluare, dar dobanda nu.Conform deciziei de la Curtea de apel, a ramas definitiv si irevocabil numai ... (vezi toată discuția)