Sunt student la drept in anul IV si as avea nevoie de putin ajutor.
Eu incerc sa scriu lucrarea de diploma despre INFORMATORI (nu investigatori sub acoperire) si nu prea gasesc bibliografie. Ma pote ajuta cineva sa-mi recomande cateva lucrari de specialitate (romanesti si/sau straine) si articole despre acest subiect?
Va multumesc mult si apreciez ajutorul vostru!
Ar trebui sa incerci sa cauti lucrari scrise de Pacepa, deoarece altele nu cred ca o sa gasesti.
Tu ce ai vrea? Povesti despre informatori sau efectiv cum se lucreaza in mod real cu informatori. Intreaba la SRI.
incearca la parchet sau la politie
RigaCrypto01 a scris:
>Sunt student la drept in anul IV si as avea nevoie de putin ajutor.
>Eu incerc sa scriu lucrarea de diploma despre INFORMATORI (nu investigatori sub acoperire) si nu prea gasesc bibliografie. Ma pote ajuta cineva sa-mi recomande cateva lucrari de specialitate (romanesti si/sau straine) si articole despre acest subiect?
>Va multumesc mult si apreciez ajutorul vostru!
:)))))))))))))))))))
Anonim, esti f amuzant!!
Raspunsul ala cu Pacepa e tare de tot!!!
:)))))))))))))))))))))
>Sunt student la drept in anul IV si as avea nevoie de putin ajutor.
>Eu incerc sa scriu lucrarea de diploma despre INFORMATORI (nu investigatori sub acoperire) si nu prea gasesc bibliografie. Ma pote ajuta cineva sa-mi recomande cateva lucrari de specialitate (romanesti si/sau straine) si articole despre acest subiect?
>Va multumesc mult si apreciez ajutorul vostru!
Inselaciune
lucia l
Sunt o studenta care doreste sa denunte o profesoara universitara pentru inselaciune.Am apelat la acesta pofesoara pentru a imi face lucrarea de licenta mie ... (vezi toată discuția)