avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... executare silita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

executare silita

Am o hotarare obtinuta la o instanta din Rm Valcea .A fost obligat SCUNITA Bucuresti sa-mi plateasca o suma . M-am adresat unui executor la Valcea . A emis poprire pe conturile UNITA Bucuresti . SC UNITA formuleaza contestatie la executare pe motiv ca executorul nu era competent si nici Valcea ca instanta de executare . Mentionez ca executarea s-a incheiat .Ce parere aveti ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:29, 17 Mai 2012
Intradevar, procedura legala de executare impune ca executarea silita sa fie efectuata de executor judecatoresc responsabil locatiei debitorului
In situatia in care la judecarea cauzei la Rm Valcea a fost respectata procedura legala de citare a societatii de asigurare mentionata,pe cale de consecinta acesata avea posibilitateasa ridice excptia lipsei competentei de judecare a cauzei,astfel incat eventuala contestatie poate fi respinsa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita o.g. 22/2002 B.Ramona B.Ramona Am o sentinta investita cu titlu executoriu impotriva unei primarii. Am formulat cerere de executare silita si executorul a pus poprire pe toate conturile ... (vezi toată discuția)
Înființare poprire salariu de către executor din altă circumscripție Mihai Cochior Mihai Cochior Bună ziua. Am fost notificat că mi s-a înființat o poprire de către un executor judecătoresc din circumscripția Bacău-Neamț, eu având domiciliul ... (vezi toată discuția)
Executare silita ioanandrei ioanandrei Va rog sa ma ajutati : In cazul in care o suma cu titlu \"cheltuieli de judecata \" se doreste a fi executata silit care este procedura ( debitorul este o ... (vezi toată discuția)