avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Somatie executare silita.
Discuție deschisă în Executare silită

Somatie executare silita.

am cumparat o casa si anume 5/8 din casa.mostenitorii m-au dat in judecata pentru ai despagubi pe cota de 3/8.au castigat in instanta (lucru pe care nu il contest)dar in decembrie 2011 am primit hotarare cu termen de contestatie 15 zile.dupa cele 15 zile devenea definitiva si irevocabila lucru care s-a si intamplat.Problema este ca eu nu am stiut ca dupa acest termen trebuie sa inaintez o oferta pentru a le da sulta cuvenita pentru cele 3/8 drept pentru care am fost somat ca voi fi executat silit si culmea peste sulta mai am de platit inca 4000 lei cheltuieli de avocat si 6000 lei cheltuieli de executor.
ce pot face sa scap de plata celor 10000 lei?
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 07:03, 18 Mai 2012
Nu aveti cum sa scapati de plata onorariului de avocat si cheltuielilor de executare. Obligatia dvs. era sa achitati sulta imediat ce hotararea a ramas irevocabila.
Daca nu ati stiut, asta este: necunoasterea legii nu poate constitui o scuza pentru nimeni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent va rog! executare judecatoreasca si cheltuieli AntoanelaC AntoanelaC Buna ziua, Am pierdut procesul de divort cu fostul meu sot. Sentinta a fost declarata irevocabila in data de 10.02.2011. Prin aceasta sentinta aveam sa ii ... (vezi toată discuția)
Executare silita alexandru1982 alexandru1982 Buna seara in anul 2008 am facut un credit de cativa ani nu am mai platit ,acum am primit o instiintare de executare silita . Creditul a fost de 23.000 lei din ... (vezi toată discuția)
Mostenire dani42ela dani42ela Am nevoie de un raspuns, va rog. Tatal meu a decedat in 2003. A lasat o casa in care locuieste mama mea. Eu, sora mea si fiul fratelui meu decedat, impreuna cu ... (vezi toată discuția)