avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contract imprumut
Discuție deschisă în Executare silită

contract imprumut

1. Cam care ar fi costurile totale pentru executarea unui contract de imprumut in valoare de 10500 RON ? (Am inteles ca executorul poate sa aiba un onorariu de maxim 10% din aceasta suma, dar nu stiu de restul taxelor).
2. Ce sanse am sa-mi recuperez banii daca cel dator este un agent de vanzari RDS care cred ca n-are decat un contract de colaborare? (Nu cred ca detine bunuri "executabile").
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:25, 18 Mai 2012
1-Onorariul de executare il negociati cu executorul judecatoresc
Costurile de executare ,de regula sunt avansate in parte de cel care initiatiaza si staruie in executarea silita,urmand ca in situatia in care debitorul este solvabil,c/v executare sa fie recuperata de la acesta
2-In situatia in care nu exista informatii concrete asupra bunurilor in evidenta debitorului este hazardat a emite raspuns
Executarea silita se poate indrepta asupra bunurilor in evidenta mobile/imobile/conturi/
drepturi salariale - prezente si viitoare
Executarea silita se poate desfasura pe parcursul mai multor ani,conditionat de interesul si de staruinta creditorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita - debitor fara bunuri sau venituri viorel6122 viorel6122 In ce masura legala se poate executa silit o persoana care nu detine bunuri imobile,resperctiv ,mobile,si nici o sursa legala de venituri. (vezi toată discuția)
Executare silita nagybela nagybela Buna ziua, Cand se termina o executare silita daca persoana sau firma nu are nimic pe numele lui cu stima, (vezi toată discuția)
Cati ani te urmareste banca in urma unei executari silite? ContSters277537 ContSters277537 Daca stie cineva, va rog sa-mi spuneti cati ani te urmareste creditorul pentru recuperarea datoriei presupuse catre el? Ia imobilul ipotecat si pune poprire ... (vezi toată discuția)