avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de transport aerian
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de transport aerian

Ma poate ajuta cineva cu un contract de transport aerian de maefuri? Ma refer la cel modificat recent de legislatie?:surrender: SUnt interesat de drepturile si obligatii tuturor partilor, si de incadrarea juridica. Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 18 Mai 2012
ovidiumarginean, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 16:45, 18 Mai 2012
in 1929 s-a adoptat Conventia de la Varsovia privind unificarea anumitor reguli referitoare la transportul aerian. In 1924, la Chicago, in S.U.A s-a adoptat Conventia privind aviatia civila internationala. Datorita evolutiei traficului aerian in 1955 s-au facut mai multe modificari si completari Conventiei din 1929 prin Protocolul semnat la Haga la 28 Septembrie 1955 si prin Conventia complementara la Conventia de la Varsovia, incheiata la Guadalajara (1961)

continutul contractului este destul de complex si il gasesti la avocati care au ca si clienti companii ce activeaza in domeniu. putin probabil sa gasesti pe net un contract de acest tip, bine intocmit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort anglia blackpool blackpool Buna ziua. Sunt casatorita cu un cetatean britanic, casatoria a fost efectuata la Cluj. Divortul nostru se va pronunta pe data de 8 mai. Cand ne-am ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului de pana la 2 ani in cazul adoptiei ralucacserei ralucacserei Buna ziua, As vrea sa va expun situatia mea si a sotului meu: dorim sa adoptam un copil, am efectuat deja toate demersurile in acest sens, astfel incat avem ... (vezi toată discuția)
Proprietate intelectuala - unde gasesc legislatia in materie? adle adle Buna seara, Imi puteti spune va rog unde pot gasi legiile cu privire la proprietatea intelectuala industriala si orice alta proprietate intelectuala in ... (vezi toată discuția)