avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... "AUTENTIFICAREA" UNEI PAGINI DE INTERNET
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

"AUTENTIFICAREA" UNEI PAGINI DE INTERNET

As dori sa stiu daca se poate "autentifica" din punct de vedere juridic/notarial o pagina de internet.
Ma refer la certificarea legala ca la o anumita data, o anumita pagina de internet avea un anumit continut.

Multumesc...
Cel mai recent răspuns: Admin , administrator 23:07, 17 Decembrie 2008
Sau se pot folosi beneficiile procedurii aplicatii unei marci temporale. Legea in cauza defineste posibilitatea unui furnizor de servicii de marca temporala sa aplice un sigiliu electronic pe orice document electronic petnru a-i fixa data si continutul la momentul la care a fost aplicat sigiliul in cauza.

Cred ca o cautare pe google dupa "furnizori de marca temporala" ar putea sa va ajute.
Sau se pot folosi beneficiile procedurii aplicatii unei marci temporale. Legea in cauza defineste posibilitatea unui furnizor de servicii de marca temporala sa aplice un sigiliu electronic pe orice document electronic petnru a-i fixa data si continutul la momentul la care a fost aplicat sigiliul in cauza.

Cred ca o cautare pe google dupa "furnizori de marca temporala" ar putea sa va ajute.

YESSSSSS!!! Asta este! Multumesc... Doar ca cu Google n-am gasit inca niciun furnizor...
Răbdare, ALEXANDRUMITACHE. Gugălu' este extrem de vast. :yeah:
Iata unul dintre furnizorii serviciului. N-as vrea sa intelegeti ca vi-i recomand, pentru ca nu stiu prea multe despre activitatea lor, dar merita sa incercati:

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regimul facturilor gbsimion gbsimion DACA O FACTURA SCRISA LA CALCULATOR NU ESTE SEMNATA NICI STAMPILATA SE INREGISTREAZA IN CONTABILITATE>DACA NU CARE ESTE ART> (vezi toată discuția)
Viza cfp si facturarea electronica alexandru08 alexandru08 Este considera factura electronica factura scanata, venita prin email ce are stampila si semnatura?Este corect sa aplici viza CFP pe ea? Daca nu, viza cfp ... (vezi toată discuția)
Mostenitorul nu vrea sa incheie contractul de vanzare cumparare conform precontractului munteanuf munteanuf Buna ziua! As dori sa fiu cat mai concis si sa va prezint cazul meu! Soacra mea a cumparat de la o matusa in baza unui precontract de vanzare cumparare o casa ... (vezi toată discuția)