avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Malpraxis?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Malpraxis?

Buna ziua!In urma cu 6 luni am facut o operatie de mamoreductie. La ecografia pe care am facut-o zilele trecute s-a descoperit la un san o formatiune care nu a putut fi incadrata nici ca nodul ,nici serom , nici fibrochist.Pare a fi o bucatica din furtunul de drenaj(opinia in particular a medicului de la eco).Cand il imping de jos in sus catre mamelon se vede cum ridica epiderma si e foarte tare.Am vorbit la telefon cu medicul care m-a operat si m-a programat saptamana viitoare la o consultatie.Atitudinea lui cam lasa de dorit.Ce ar trebui sa stiu si sa fac in calitate de pacient daca se dovedeste ca acea formatiune este un rest de material sanitar?Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 19:31, 18 Mai 2012
Faceti o plangere la Colegiul Medicilor si daca e cazul ,plangere penala sau actiune civila in pretentii, daune.

Pentru a reclama un caz de malpraxis, persoanele care se considera prejudiciate prin exercitarea actului medical, se pot adresa fie Comisiei de monitorizare si competenta profesionala pentru cazurile de malpraxis de la nivelul autoritatilor de sanatate publica judetene,respectiv D.S.P .mun.Bucuresti sau DSPul judetean, fie pot sesiza Colegiul Medicilor,(teritorial),Comisia de Disciplina.



Plangerea impotriva unui medic se adreseaza colegiului al carui membru este medicul. Acesteia i se va da curs numai in cazul in care contine urmatoarele elemente de identificare:
-numele, prenumele, domiciliul si calitatea petentului;
-numele, prenumele si locul de munca ale medicului impotriva caruia se face plangerea;
-descrierea faptei si indicarea datei cand aceasta a avut loc;
-prejudiciul creat pacientului;
-semnatura petentului.



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Malpraxis doctorATU doctorATU In caz ca vreau sa mi se faca dreptate, pe cine e recomandat sa actionez in judecata?... spitalul care a angajat medicul sau pe medic insusi? (vezi toată discuția)
Proces medic fox6200 fox6200 buna ziua.anul trecut am fost operat.in urma operatiei dr.mi-a atins nervul sciatic si am pareza si paralizie picior.mai pe ramaneste am intrat pe picioarele ... (vezi toată discuția)
Ptr plingere "tip" malpraxis irina_ps irina_ps Stiu ca nu exista lege malpraxis ci doar asigurari si ca pina acum nimeni nu a incasat o asigurare de acest tip. Am un implant dentar ce nu este corect ... (vezi toată discuția)