avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Venituri zero pe anul 2011 din profesii libere, ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Venituri zero pe anul 2011 din profesii libere, incetare impunere declarata la administratia financiara. Mai depun declaratie pe zero anul acesta?

Buna ziua,
Au si eu o nelamurire, daca ma poate ajuta cineva avizat, multumesc anticipat.
Am fost declarata anul trecut mediator - birou mediator, nu am realizat venituri de la momentul declararii pana in decembrie 2011 cand am solicitat suspendarea si in acest sens am fost la administratia financiara si am cerut incetarea impunerii, am completat declaratie cu venituri zero. Am primit acasa instiintare cu incetarea impunerii. Intrebarea este - anul acesta mai trebuie sa depun declaratie pe zero?

Cel mai recent răspuns: independent , utilizator 16:48, 29 Mai 2012
Imi pare rau ca totusi nimeni nu a dorit sa exprime o opinie, nu cred ca la acest subiect nu exista raspuns dar .....asta este, sunt subiecte mai interesante probabil in acest forum

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri zero din profesia de mediator, se mai depune declaratie independent independent Buna ziua, Au si eu o nelamurire, daca ma poate ajuta cineva avizat, multumesc anticipat. Am fost declarata anul trecut mediator - birou mediator, nu am ... (vezi toată discuția)
Suspendare birou mediator liliana64 liliana64 Buna ziua, M-ar interesa modul in care se poate suspenda un birou de mediator. Va multumesc frumos! (vezi toată discuția)
Articolul 83 - firma inactiva alin_bv alin_bv ARTICOLUL 83 Depunerea declaratiilor fiscale (1) Declaratia fiscala se depune la registratura organului fiscal competent sau la posta prin scrisoare ... (vezi toată discuția)