avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Penalitati de întârziere la livrare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Penalitati de întârziere la livrare

Intr-un contract de vânzare cumpărare penalitatile de întârziere la livrare se calculează la prețul contractului sau la valoarea contractului cu TVA?

Alte discuții în legătură

Factura de penalitati la contracte com. luciapap luciapap Buna ziua, as dori daca se poate sa ma ajutati intro problema.Vom cumpara in leasing un utilaj, avem un contract de vanzare-cumparare, incheiat intre vanzator, ... (vezi toată discuția)
Penalitatile si tva-ul Emil Lasconi Emil Lasconi [b] SALUT ! #-oStie cineva daca penalitatile se calculeaza asupra pretului contractului la care se adauga TVA sau fara TVA? Stiu ca facturile de ... (vezi toată discuția)
Tva 5% sau 9% pentru imobil cu precontract din 2019 si livrabil în 2023, dar întârziat pentru 2024 anonim_001 anonim_001 Bună ziua, Doresc să știu dacă mi se aplică TVA 5% pentru un imobil sub 120 mp și 600K RON, care trebuia livrat până la 30.06.2021 (+90 de zile ... (vezi toată discuția)