avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Relatie cu Casa de Pensii
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Relatie cu Casa de Pensii

Buna ziua

Am nevoie de un avocat / contabil sau amandoua la un loc sau de un expert fiscal sau cineva care sa ma ajute si eventual reprezinte la Casa de Pensii pentru urmatoarele probleme PFA (sant PFA cu 3 coduri CAEN Inginerie si Consultanta din Aprilie 2010 si nu am platit pensie deloc in afara OUG58/2010 fara a avea si statutul de angajat in aceasta perioada ):
~ plata la cuantumul MINIM pentru anii 2010 (Aprilie-Decembrie) si 2011 (intreg)
~ clarificarea cuantumului 2012 urmare a OUG125/2011 si esalonarea cu CPAS3 Bucuresti.
Va rog sa raspundeti la acest post si sa ne intalnim eventual

Alte discuții în legătură

Taxe pfa vvvv vvvv Buna ziua. Doresc sa-mi deshid un PFA, COD CAEN 6832...adica pentru administrare imobile. Insa am si eu cateva intrebari: 1.Ca PFA, pot desfasura mai ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa neplatitoare de tva vpreda2003 vpreda2003 Buna ziua! In primul rand tot respectul pentru ceea ce faceti aici! Am si eu cateva intrebari: 1. Daca in perioada aprilie 2010 - februarie 2011 am avut ... (vezi toată discuția)
Institutia imi spune ca imi va plati esalonat drepturile salariale castigate in instanta desi eu am iesit la pensie OlDumitra OlDumitra Am obtinut in instanta plata a doua salarii pe care trebuia sa le obtin inca din anul 2010, o data cu pensionarea mea. Acum, institutai imi spune ca-mi va ... (vezi toată discuția)