avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executari silite
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executari silite

Daca un apartament este pus ipoteca la o banca "X" poate veni o alta banca "Y" sa il execute silit???
Multumesc pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: dinuxxx , utilizator 10:57, 20 Mai 2012
In cazul unei executari silite, va avea prioritate creanta care este garantata prin ipoteca. Creditorul care nu are creanta garantata, va putea lua doar diferenta de valoare daca ea exista.
Multumesc, asa stiam si eu, dar banca "Y" tot ma ameninta ca va pune sechestru pe bunurile mobile si imobile, INDIFERENT DACA SUNT GAJATE (IPOTECATE) SAU NU.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata credit ipotecar make_ar make_ar Sa zicem ca X are un credit ipotecar, garantat cu imobil. Nu mai plateste rata. Ce masuri poate lua banca impotriva lui, in afara executarii garantiei? In ... (vezi toată discuția)
Ipoteca imobil+ sechestru asigurator imobil ektcib ektcib buna ziua, am un contract de executie lucrari care este garantat cu un contract de ipoteca de \"grad I, precum si interdictia de instrainare, grevare si ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil ipotecat tmihai2006 tmihai2006 Buna ziua! Am doua credite ca persoana fizica: - un credit de nevoi personale de 10.000 euro la o banca ; - un credit imobiliar cu ipoteca rang 1 pe un ... (vezi toată discuția)