Buna ziua. Azi am avut accident in care a fost implicat si un taximetrist. Eu am fost de vina, deoarece nu am semnalizat. Taximetristul m-a amenintat ca ma da in judecata daca nu ii dau o suma de bani, fiindca nu va mai putea lucra 2 saptamani, pana cand ii este facuta masina de catre firma de asigurari. Ar putea castiga procesul daca ma da in judecata? Tin sa precizez ca el mai are un alt loc de munca, pe langa taximetrie.
Daca lucreaza legal ca taximetrist, in asigurarea RCA intra si aceste perioade de stationare, potrivit documentelor fiscale anterioare accidentului, unde se va vedea cat castiga taximetristul.
Asa ca e bine sa nu ii dati nici un ban, doar sa va asigurati ca dosarul deschis la asigurari isi urmeaza cursul firesc si ca va primi banii la timp.
Daca va da in judecata (ceea ce nu cred) chemati in garantie societatea de asigurare care va plati toate daunele inclusiv cele aferente stationarii in timpul reparatii.
Daune pe langa rca
Lulica
In urma cu o saptamana am avut un accident usor cu un taxi. Eu ieseam din parcare si, datorita unui vehicul parcat paralel cu cardul de masini de langa trotuar ... (vezi toată discuția)