avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Aviz de amplasament, se mai pot obtine?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Aviz de amplasament, se mai pot obtine?

Buna ziua,

Vreau sa deschid o firma prin care sa ofer servicii de telecomunicatii, internet si cablu TV, in zone rurale unde persoanele inca nu au acces la internet, vreau sa va intreb daca autoritatea locala mai poate sa-mi elibereze autorizatia de constructie a retelei pe stalpii Enel? Imi cer scuze pentru greseala gramaticala din titlu.
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Mai 2012
MariusDinca, utilizator
Cel mai recent răspuns: MariusDinca , utilizator 11:44, 22 Mai 2012
exista reglementari conform carora fibra optica si cablurile de telefonie si internet trebuie sa fie subterane.
Conform normelor europene in domeniu nu se mai aproba decat cablaje subterane
Exista posibilitatea incheierii unui acord cu autoritalite locale, prin care ei sa iti aprobe avizul de amplasament pe stalpi a retelei, in schimbul angajamentului firmei de a se implica impreuna cu primaria la dezvoltarea pe viitor a unui plan de a crea o retea subterana de cablu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firmele de cablutv ContSters122354 ContSters122354 firmele de cablu tv, de internet sau de alta natura care utilizeaza proprietatea comuna dintr-un bloc trebuie sa incheie un contract si sa plateasca chirie ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am urmatoarea speta: acum 5 ani am incheiat un contract ... valyionsc valyionsc Buna seara, Am urmatoarea speta: acum 5 ani am incheiat un contract pentru furnizare de servicii de internet si cablu TV cu firma Akta Telekom, contract care ... (vezi toată discuția)