avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar Penal pentru furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar Penal pentru furt

Salutare ,

Sunt implicat intr-un nevericit dosar penal il legatura cu un furt de motorina .

Am declarat ca sunt vinovat si ca o sa platesc paguba .

Am fost la amprentat , este prima data cand am de aface cu legea.

Vreau sa stiu daca e posibil sa fac puscarie sau doar amenda ?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: JohnDoe de Bucale , utilizator 07:14, 3 August 2018
In cazul acesta sunt intrunite elementele constitutive ale infractiunii de furt calificat ... Ati putea beneficia de circumstante atenuante daca staruiti sa inlaturati rezultatul infractiunii si reparati paguba pricinuita, daca cooperati cu autoritatile, daca aveti o comportare sincera in cursul procesului ...
Pe linga ca sint ei prosti și declară ii imbirligi si tu sa se bage si mai tare....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt calificat onoono onoono Stie cineva care e pedeapsa pentru furt calificat! (vezi toată discuția)
Pedeapsa pentru furt caificat myau myau salut am un vecin care a fost prins in timp ce incerca sa extraga 250 m cablu cupru ROMTELECOM,a fost pus sa plateasca pagubele in valoare de 4800 ron .acu ... (vezi toată discuția)
Furtul calificat in noul cod penal adrianparpala12345 adrianparpala12345 Buna seara, as dori sa va intreb daca infractiunea de furt calificat este urmatoarea in Noul Cod Penal, sau au fost scoase anumite circumstante? Multumesc ... (vezi toată discuția)