avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Sponsorizare
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Sponsorizare

Am un club sportiv (Asociatie / ONG ca forma juridica de organizare ) si doresc sa stiu concret actele normative care confera posibilitatea acordarii unei sponsorizari
( de catre SC-uri sau orice/oricine altcineva). Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:42, 20 Mai 2012
Aveti textul legii sponsorizarii la urmatoarea adresa [ link extern ]
Si legat de impozitarea sumelor din contractele de sponsorizare aveti informatii la adresa [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare asociatie sportiva catalinban catalinban Buna ziua! Am citit cam tot ce este scris despre infiintarea unei asociatii sportive si tot am nelamuriri....poate sunt mai greu de cap. Sa o luam cu ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare sportiv strain ETor ETor Cazul este urmatorul: Sportiv cu dubla cetatenie care are resedinta in Romania dar reprezinta o federatie straina doreste sa obtina sponsorizari din partea ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare de catre un ong catre alt ong in alta tara(non-ue) office@b office@b Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: - exista posibilitatea ca un ONG inregistrat in Romania sa poata face o sponsorizare catre un club ... (vezi toată discuția)