avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Perioada de circulatie in strainatate cu un auto in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Perioada de circulatie in strainatate cu un auto in leasing

Buna ziua,am o intrebare referitoare la perioada de circulatie a unui autoturism in leasing in Spania,deoarece toti politistii care ma opresc imi spun ca dupa 90 de zile trebuie sa ii schimb numerele ca daca nu mi'o confisca,eu explicandu'le la fiecare in parte ca autoturismul este in leasing,cu toate actele in regula si ca nu o pot inmatricula.Ce pot sa fac in situatia asta ca m'au disperat???Va rog sa dati un raspuns in privinta asta care aveti idee despre asa ceva!Va multumesc!

Ultima modificare: Duminică, 20 Mai 2012
adytrans, utilizator

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru incalcarea art. 85, alin. (1) johnymg johnymg Buna ziua, am nevoie de ajutorul dumneavoastra , sunt din Republica Moldova cu dubla cetatenie(adica am si cetatenie Romana). Am procurat un autoturism din ... (vezi toată discuția)
Amenda penala sau dosar penal florinmincan florinmincan Fratele meu are o duba ford transit cu numere de anglia inscrisa in anglia pe numele lui . Am fost oprit de un politist la Pitesti si mi s-au cerut actele la ... (vezi toată discuția)
Obligativitate casco - leasing gygy83 gygy83 Buna ziua, Am urmatoarea situatie: am terminat recent leasingul la un autoturism ... pe 16.01.2012 mi s-a facut transferul de proprietate. Polita Casco mi-a ... (vezi toată discuția)