avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... consilieri locali
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

consilieri locali

Un consilier local validat . Poate fi locul sau declarat vacant daca partidul pe lista pe care a fost ales il demite.Mentionez dupa validare.

Alt caz . comisia de validare ii propune spre validare pe 2 consilieri locali dar in plen consilieri deja validati se abtin si cei 2 ramin nevalidati consiliul nu da o hotarare in acest caz . de validare sau invalidare.
Va multumesc .
legea 249/2006 afost declarata neconstitutionala art2 alin 1si 3 deci se mai aplica prevederile ei cu privire la art 9 lit h^ 1Pierderea calitati de membru al unui partid politicpe lista pe cae a fost ales. consilierul adica a fost demis?
Ultima modificare: Marți, 16 Decembrie 2008
inginelu, utilizator

Alte discuții în legătură

Pierderea calitatii de consilier local olga.m olga.m Din cate stiu, cf. legii 249/22 iunie 2006, art 9, alin. 2, litera h 1 Calitatea de consilier local sau de consilier judetean inceteaza de drept, inainte de ... (vezi toată discuția)
Retragerea sprijinului politic Gabriel78 Gabriel78 Fac parte din partidul PXX si sunt consilier local. La urmatoarea sedinta de consiliu apare pe ordinea de zi un proiect prin care Consiliul Local este informat ... (vezi toată discuția)
Schimbare partid: conditii si consecinte ovidiu19 ovidiu19 Buna seara. Sunt consilier local al U.S.L. -ului din partea Partidului Social Democrat si as dori sa va intreb daca pot sa-mi schimb culoarea politica. In ... (vezi toată discuția)