avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Stagiar nelamurit
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Stagiar nelamurit

sunt angajat ca si consilier juridic debutant, insa sunt intr-un fel cam de capul meu. intrebarea mea ar fi: inscrierea aceasta in Uniunea Consilierilor Juridici trebuie facuta pana la ce data? Data avuta in vedere este cea a angajarii pe acest post. Intrebandu-i pe cei cu experienta, juristi cu vechime, nu au stiut ce sa-mi spuna. nici cei mai tineri nu au putut sa-mi dea un raspuns concret. Ce mai, e o mare nebuloasa! Cel putin din punctul meu de vedere.
Cel mai recent răspuns: ContSters6117 , utilizator 09:51, 17 Decembrie 2004
cheltuielile pot platite de firma la care lucrezi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare ca jurist la firma privata NICOLAE LAMBRU NICOLAE LAMBRU Buna seara, Un absolvent al Facultatii de Drept Al. I. Cuza din Iasi, care a profesat in alt domeniu, se poate angaja in acest moment ca si jurist in cadrul ... (vezi toată discuția)
Angajarea la o societate comercială în funcția de consilier juridic Anca-Elena-01 Anca-Elena-01 Dupa terminarea facultatii de drept (cu licenta) ma pot angaja ca si consilier juridic la o societate comerciala? Trebuie sa fac parte din CCJ? Dintre voi ... (vezi toată discuția)
Cosilier juridic - pot sa ma inscriu in ccj? simona27 simona27 Am absolvit Facultatea de Drept acum doi ani, si m-am angajat la o firma ca jurist , neavand indrumator . As dori sa ma inscriu ca consilier juridic stagiar ... (vezi toată discuția)