avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... rate banci
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

rate banci

Nu am nimic pe numele meu, dar sunt casatorit. Daca nu mai platesc ratele la un credit pe numele meu dinainte de casatorie ce poate face banca#-oX-(
Cel mai recent răspuns: horeabortan , utilizator 23:32, 20 Mai 2012
Aveti salariu sau alte venituri? Daca da, atunci banca va pune poprire pe ele.
Nu conteaza ca v-ati schimbat numele. CNP-ul e acelasi. Instanta va decide ca veti putea fi urmarit si executat silit pentru veniturile prezente sau viitoare. Incercati sa rezolvati problema. Sa va ascundeti crezand ca v-ati schimbat numele si scapati, nu e o solutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rate banci neplatite- executare silita ? ContSters253039 ContSters253039 Daca am credit de nevoi personale inainte de casatorie si nu am nimic pe numele meu cum isi poate recupera banii banca:((#-oX-( (vezi toată discuția)
Codebitor contract credit iuliap01 iuliap01 Buna ziua, In 2008 am semnat ca si codebitor la un contract de credit ioptecar de la [editat] Imprumutatul ar fi trebuit sa fie viitorul meu sot ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu sau vanzare imobil - rata prima casa Dorin_V Dorin_V Buna ziua, Am un credit prima casa unde eu sunt titularul creditului iar sotia este coplatitor. Suntem separati (inca nu suntem divortati), sotia locuieste ... (vezi toată discuția)