avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... formular 010
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

formular 010

STIE CINEVA DACA LA ANGAJAREA PRIN CIM A UNEI FEMEI DE SERVICIU LA O ASOCIATIE DE PROPRIETARI TREBUIE DEPUS SI FORMULARUL 010 LA ADMINISTRATIA FINANCIARA? CONTRACTUL ESTE CU DURATA PARTIALA DE LUCRU.
VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 09:04, 21 Mai 2012
Formularul 010 se depune pentru intreaga asociatie.
Daca nu mai aveati CIM-uri pana la angajarea femeii de serviciu, atunci trebuie sa il depuneti deoarece se modifica vectorul fiscal al asociatiei.
Daca mai aveti asemenea CIM-uri, nu trebuie depus.
Ultima modificare: Luni, 21 Mai 2012
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 010 anaf FlorinNistor FlorinNistor Buna ziua. Pentru conventii civile se depune declaratia 010 ? (vezi toată discuția)
Asociatia nu mai are angajati cu cim. cum se incheie relatia cu anaf-ul? papiotta papiotta Buna seara. Administratorul si femeia de serviciu au incetat relatiile de munca cu asociatia deci aceasta nu mai are de platit salarii. Cum se procedeaza ... (vezi toată discuția)
Contracte de munca pentru angajatii unei asociatii de proprietari leuca_luminita leuca_luminita Buna seara! Va rog sa ma lamuriti si pe mine: o asociatie de proprietari cum plateste femeia de serviciu si administratorul? In logica mea ar trebui sa aibe ... (vezi toată discuția)