avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... mesaje injurioase
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

mesaje injurioase

Buna ziua.

De ceva timp primesc mesaje injurioase pe adresa de mail. Nu il cunosc pe cel care mi le trimite, in schimb cunosc adresa de ip de la care sunt trimise. Pot face o plingele la politie, in care sa atasez si mesajele? Exista vreo lege care interzice acest lucru?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 01:27, 25 Mai 2012
Nu cred ca politia se va ocupa de astfel de mesaje, deoarece calomnia si jignirea nu mai sunt pedepsite. Daca nu va trimite amenintari cu bataie/moarte, le puteti ignora linistit. Ce puteti face este afla ce provider are si face reclamatie la provider. Folositi [ link extern ] /
pentru a afla providerul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Injurii pe un site, actionare in judecata admin Marianaroiu Marianaroiu Mai stie cineva sa imi spuna ce sa fac in legatura cu injuriile pe care le-am primit pe un forum al unui site? Ce as putea sa fac? Il voi da in judecata pe ... (vezi toată discuția)
Poate fi identificat expeditorul unor mesaje electronice? camycalin camycalin Buna ziua! As dori sa ma informati cu privire la e-mail meu! o persoana a folosit calculatorul meu si-a facut cont de e-mail si a trimis unor persoane mai ... (vezi toată discuția)
Insulta, calomnie pe youtube floxter floxter Ce pot face in cazul in care un utilizator youtube necunoscut care injura se cearta, provoaca si ameninta o gramada de utilizatori pe youtube, ajunge pana la ... (vezi toată discuția)