avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Exista niste reglementari legale in privinta ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Exista niste reglementari legale in privinta amplasarii podetelor si santurilor de pe marginea drumurilor intr-o localitate?

Buna ziua! In satul in care locuiesc parintii mei se reabiliteaza drumul, podetele si santurile. Santurile si podeturile nici nu mai existau, pentru ca nu au mai fost intretinute de zeci de ani. Acum se lucreaza, dar podetele (doar unele, dupa placul domnului primar) au fost amplasate in cu totul alte locuri decat vechile podete. In dreptul gardului parintilor mei se amplaseaza un podet acum. Acolo se termina si santul. Dupa podet nu se mai continua santul, pentru ca celalat vecin nu doreste sant si podet in fata case lui. Deci apa (inclusiv cea menajera, pentru nu exista canalizare) va ramane acolo in podet, mai ales ca este inclinat terenul. Va dati seama ce mirosuri vor fi acolo. Mentionez ca, la nici un metru de podet este si un stalp de curent electric.
Intrebarea mea este: Nu exista niste reglementari legale in ce priveste amplasarea podetelor si santurilor de pe marginea drumurilor intr-o localitate, distanta pana la gardul proprietatii si pana la stalpul de curent? Totul se face dupa bunul plac al unuia si altuia? V-as ruga daca se poate sa mentionati si reglementarile legale cu numar ca sa ma pot adresa in continuare autoritatilor competente. Este strigator la cer ce se intampla, mai ales ca podetul este chiar sub geamul casei, inclinat la vale. Apa si mizeria vor stagna acolo, fiinca acolo se termina santul.
Va multumesc anticipat!!!

Alte discuții în legătură

Nereguli proiect finantat din fonduri europene octavian_maerean octavian_maerean Buna seara! Ma numesc Octavian Maerean. Am urmatoarea problema: In comuna la mine se asfalteaza cateva drumuri, lucrarile fiind finantate din fonduri ... (vezi toată discuția)
Sant in fata curtii decs decs Am un teren intravilan in jud. Giurgiu situat pe un drum secundar. Intre drum si gard exista un sant lat de 2m si 1.5m adancime. Pana cand s-au finalizat ... (vezi toată discuția)
Constructie 13anamb 13anamb buna ziua -De 5ani am o casa la \\"tara\\". Am pus in ghilimele tara pentru ca in acte scrie oras Boldesti Scaieni, Cartier Seciu, dar in realitate este ca la ... (vezi toată discuția)