avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Incompatibilitate functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Incompatibilitate functionar public

buna ziua, sunt functionar public de executie in judetul ialomita, candidez pt functia de primar intr-o uat din judetul braila si vreau sa stiu daca in urma alegerilor obtin functia de consilier local in uat din judetul braila, unde candidez, sunt incompatibila cu functia de executie pe care o detin in judetul ialomita intrucat: (1) Functia de consilier local sau consilier judetean este incompatibila cu c) calitatea de functionar public sau angajat cu contract individual de munca in aparatul propriu al consiliului local respectiv sau in aparatul propriu al consiliului judetean ori al prefecturii din judetul respectiv, faptul ca apare in L 161/2003 consiliul local respectiv si judetul respectiv ma face sa cred ca nu as fi incompatibil insa nu stiu sigur
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 11:21, 21 Mai 2012
Buna ziua !
Dvs. sunteti , la acest moment , functionar public si va supuneti regimului incompatibilitatilor prevazute de lege ...din aceasta perspectiva , in momentul in care veti fi validat in functie veti intra sub incidenta prevederile art. 94 lit "a"din legea nr. 161/2003 , actualizata .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompabilitate Hunorka Hunorka Dupa fisa postului sunt intr-o functie publica, denumirea postului: functie publica generala,teritoriala,de executie, consilier. Am candidat la alegerile ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! sunt managerul unui centru cultural, înstitutie ... vasileroibu vasileroibu Bună ziua ! Sunt managerul unui Centru Cultural, înstitutie cu personalitate juridică, aflată în subordinea consiliului local. Am candidat pe lista de ... (vezi toată discuția)
Sunt angajat la primarie, pot candida pentru functia de consilier local? adinaanda adinaanda Buna ziua, Sunt angajat cu contract individual de munca la primarie unde am si domiciliul stabil.Pot candida pentru functia de consilier local .Multumesc. (vezi toată discuția)