avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Producator, da sau nu?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Producator, da sau nu?

Buna Ziua! In cazul in care produsele textile comercializate de mine sunt produse de o alta firma(fara marca lor) conform cerintelorideilorindicatiilor mele, imprimarea produsului o realizez cu o alta firma, etichetele sunt produse de o alta, iar eu preiau produsul, il ambalez si il comercializez, ma pot numi producatorul lor?
Practic am optat pentru outsourcing-ul unor etape.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: MonicaOlariu , utilizator 11:29, 21 Mai 2012
Da. Tot producator sunteti chiar daca unele etape din procesul tehnologic se face la alte firme.
Multumesc pentru raspuns!

Imi puteti spune va rog si ce fel de contract ar trebui sa folosesc in relatia cu firma producatoare a produsului textil in faza 1, pentru a-mi proteja ideea si design-ul? Nu as vrea ca ideea mea sa fie transferata si altor clienti ai lor.
Initial ma gandeam la un simplu contract de prestari servicii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Import textile sub brand propriu MonicaOlariu MonicaOlariu Buna Ziua. In cazul in care o firma importa produse textile din strainatate si doreste sa faca vanzarea lor in tara sub brand propriu, practic ce are de facut? ... (vezi toată discuția)
Etichetare produse marca proprie alexpoy98 alexpoy98 Buna ziua. In cazul in care o alta firma produce pentru noi produse ambalate , fara eticheta, urmand ca noi sa efectuam etichetarea la sediu in urma receptiei ... (vezi toată discuția)
Pot vinde aceste produse cu logoul firmei? EDUARD B. EDUARD B. Buna ziua! Suntem o firma cu cod caen 4791, care comercializăm produse textile cu logo-ul nostru propriu. Am cumpărat produsele personalizate de la o firmă ... (vezi toată discuția)